Romanian Dutch English French German Italian Spanish

Termeni si conditii

DESPRE TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine aţi venit la „Agrointelligence SISA“. Vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile înainte de a utiliza site-ul şi de a comenta. « Termenii și Condițiile » de mai jos se aplică tuturor utilizatorilor de site www.sisa.ro. Dacă nu acceptați să respectați secțiunea « Termeni și condiții», vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul Agrointelligence SISA. Ne rezervăm dreptul de a schimba termenii şi condiţiile în viitor. Noi funcţionalităţi, opţiuni şi secţiuni vor fi adăugate de către noi respectând termenii şi condiţiile, iar o posibilă versiune actualizată a Termenilor şi Condiţiilor poate fi vizualizată mereu la această adresă.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Site-ul www.sisa.ro permite vizualizarea, imprimarea şi folosirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi noncomerciale. Dreptul de autor pentru unele informaţii de pe site este deţinut de „Agrointelligence SISA“. Materialele de pe site nu pot fi reproduse integral fără permisiunea anterioară explicită a „Agrointelligence SISA“. Conţinutul site-ului, prin tot ce reprezintă el (text, fotografii, grafică, software sau logo), este protejat de legea dreptului de autor. Conţinutul partenerilor noştri este supus aceloraşi reglementări. „Agrointelligence SISA“ poate furniza în materiale legături (link-uri) către alte site-uri de internet. Ne vom asigura de autenticitatea informaţiilor publicate, dar nu răspundem şi nu suntem pasibili de despăgubiri pentru anumite informaţii publicate pe un alt site web sau pentru declaraţiile unor terţi, citate conform regulilor.

MODIFICĂRI

Site-ul nostru este disponibil „aşa cum este“. Nu garantăm că site-ul nostru va funcţiona neîntrerupt sau fără eroare, dar ne vom asigura ca acest lucru să se întâmple cât mai rar. Pot fi întârzieri, omisiuni, întreruperi sau informaţii lipsite de acurateţe. Nu garantăm adevărul absolut, ci vom face tot posibilul ca informaţiile prezentate să fie corecte, iar dacă aflăm că acestea sunt eronate, vom corecta şi vom menţiona greşeala.
Ne vom asigura că site-ul nostru şi materialele descărcate de pe el nu vor conţine viruşi informatici de orice fel, dar ne vom da toată silinţa ca acest lucru să nu se întâmple.
Site-ul „Agrointelligence SISA“ este o platformă de analize și informații pe securitatea alimentară. Ne vom asigura că ceea ce publicăm este corect, dar nu recomandăm nimănui să se bazeze pe o singură sursă.

CARACTERUL GLOBAL AL SITE-ULUI

Sunteți de acord să respectați toate legile locale aplicabile în jurisdicția dumneavoastră atunci când utilizați site-ul www.sisa.ro. În special, sunteți de acord să respectați toate legile relevante privind transmiterea de date conform jurisdicției dumneavoastră raportată, inclusiv, la legislația din UE.
Societatea Agrointelligence SISA nu garantează ca materialele de pe site-ul său www.sisa.ro pot fi utilizate în afara României. În cazul în care alegeți să accesați site-ul de la locații din afara RO, sunteți singurul responsabil pentru actiunile dvs. .

LEGEA

Sunteți de acord că « Termenii și Condițiile » de utilizare a site-ului sunt în conformitate cu legile și jurisdicția din Romania și UE in ceea ce privește publicarea informațiilor pe web.

?>

Termeni si Conditii